A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

2017. október 27-28. és november 3-4. 20:00 óra  SÍN Kulturális Központ 

Molnár Csaba több éves kollektív munka után - Nyúzzatok meg!, Dekameron, Eclipse, Tropical Escape, Az ökör - szóló előadáson dolgozik, amit két egymást követő hétvégén a SÍN Kulturális Központban mutat be. Az előadás limitált nézőszámú (50 fő), így aki nem szeretne lemaradni, foglaljon előre jegyet (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

A "Watch Me Happening" egy alkudozás - párbeszéd több fél között, egy személyen belül, vagy egy tánc, egy szóló melyben objektív és szubjektív, személyes és kollektív látásmódok, vélemények, gondolatok kerülnek az ösztön és a tudat határmezsgyéjére.

"Én csak táncolni akartam, de minden egyes alkalommal szembesülnöm kellett az elmémet uraló káosszal, mely erősebbnek bizonyult minden mozdulatpróbálkozásnál. A vágyam és a valós állapotom közötti összhang hiánya megbénított. Külsőleg statikus, de belül - bennem egy intenzív mozgás bukkant fel és kezdett munkálkodni. Feszültség, melyet ki lehetett használni, meg lehetett élni, melyet a fizikum és mozgás eszközével ki kellett egyenlíteni, megszelídíteni és a kezdetben destruktívnak tűnő állapotot konstruktívvá lehetett tenni."

molnarcsaba watch

A SÍN Kulturális Központ bemutatja
MOLNÁR CSABA - WATCH ME HAPPENING

Alkotó, előadó: Molnár Csaba
Hang: Gryllus Ábris
Fény: Dézsi Katalin
Producer: SÍN Produkció
Támogató: Nemzeti Kulturális Alap