A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

A Ciprusi Kulturális Minisztérium 2009-ben is Nemzetközi Moderntánc Fesztivált szervez Nicosia és Limasol városban. A fesztiválon 12 ország részvételére számítanak. A szervezők a meghívott országok nagykövetségeitől 3-3 tánctársulat jelölését kérik. A három jelölt közül a ciprusi Kulturális Minisztérium választja ki azt az együttest, aki képviselheti Magyarországot. A csoportok 6-12 tagúak lehetnek

A jelentkezőknek az előadást bemutató DVD-t és egyéb dokumentumokat 2009. február 1-ig kell megküldenie a nicosiai magyar nagykövetségre. Közvetlenül a következő címen tudnak kapcsolatba lépni a nicosiai magyar nagykövetség kulturális ügyekkel foglalkozó diplomatával, Szabó Endre úrral: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A jelentkezés tényét jelezzék a következő e-mail címen is, hogy a Külügyminisztériumot tájékoztathassuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..