A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

A próbatáncra klasszikus képzettségű, magas technikai és művészi színvonalú női és férfi balettművészek jelentkezését várjuk. Női táncművészek felé elvárás a kifejezetten magas spicc technikai tudás.

A Pécsi Balett próbatáncot hirdet női és férfi táncművészek számára, a 2021/2022-es évadra.

Táncművészek, artisták figyelem! Március 9-10-én a német TUI Cruises óceánjáró hajótársaság megbízásából, válogatást tart ügynökségünk az Actual Art Agency Budapesten!

Gustavo Ramirez Sansano 2020. januári workshopján és áprilisi bemutatójában való részvételre próbatáncot hirdet a Közép-Európa Táncszínház.

Finta Gabor új bemutatójához klasszikus és kortárs táncstílusban jártas Női és Férfi táncművészeket keres.

Az Actual art Agency válogatást szervez táncos pozíciókra, Costa óceánjáró hajókra (a casting ingyenes, nincs regisztrációs díj!).

A 2019/2020-as évadra férfi és női táncművészek számára hirdet próbatáncot a Közép-Európa Táncszínház.

A Madách Színház tánckara felvételt hirdet táncművészek részére. A próbatánc célja a Madách Színház tánckari utánpótlásának biztosítása.

A Győri Balett próbatáncot hirdet A 2019/2020-as évadra. Klasszikus képzettségű, magas technikai és művészi színvonalú női és férfi balett művészek jelentkezését várjuk!

A Kecskemét City Balett a kecskeméti Katona József Színház tánctagozata, a 2018/2019-es színházi évadra keres erős tánctechnikai tudással rendelkező, klasszikus és/vagy modern képzettségű férfi és női táncművészeket.