A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

Fotózz és mutasd meg, mit jelent számodra a tánc! Egymillió Ft összérték feletti szakmai-  és közönségdíjak, 6 000 Ft értékű garantált nyeremény minden nevezőnek.

·         Ingyenes nevezés és részletek: http://bit.ly/Cultest_Tancfoto

·         Határidő: 2014. június 15. 23:59

A tánc az egyik legősibb, legőszintébb kifejezési formánk. Érzéseinket, vágyainkat, gondolatainkat a mozgás nyelvén felszabadító erővel tudjuk megfogalmazni. Somorjai Enikő balettművész azért állt a fotópályázat élére, mert szeretné, ha együtt sok-sok emberhez juttatnánk el a tánc üzenetét!

Készülhet a fotód mobiltelefonnal vagy profi felszereléssel, koncentrálhatsz az újszerűségre vagy a finom kidolgozottságra, szólhat a kép balettről, néptáncról, discóról, kerti bolondozásról. Egy a fontos: mutasd meg a világnak, mit jelent számodra a tánc!

Eredményhirdetés: június 25-én, a RAM Colosseumban egy gálaelőadás keretében, melyen minden versenyző ingyen vehet részt. A műsorban Somorjai Enikő is táncol, ezt követően személyesen adja át a díjakat.

tancfoto
Seregi-Dohnányi: Változatok egy gyermekdalra - Somorjai Enikő, Hommer Csaba

 

Zsűri

·         Somorjai Enikő, az Operaház balettművésze

·         Kanyó Béla fotóművész, táncfotós

·         Bokor Roland, a Rudolf Nureyev nemzetközi balettverseny alapító igazgatója, tánckritikus

 

 

Nyeremények

Szavazók közt kisorsolva: 20 db, egyenként 6 000 Ft értékű páros jegy a Modern + 1 című balettelőadásra, melyben Somorjai Enikő is szerepel. A jegyek személyesen a művésznőtől vehetők át, és a 2014. év bármely előadására beválthatóak.

Garantált díj minden nevezőnek: 6 000 Ft értékű páros jegy a Modern + 1 című balettelőadásra, melyben Somorjai Enikő is szerepel. A jegyek személyesen a művésznőtől vehetők át, és a 2014. év bármely előadására beválthatóak.

Közönségdíj: 50 000 Ft értékű csomag a tánc elkötelezett támogatója, a Zepter jóvoltából

Szakmai díjak

I. díj: 200 000 Ft értékű csomag a tánc elkötelezett támogatója, a Zepter jóvoltából
II. díj: 100 000 Ft értékű csomag a tánc elkötelezett támogatója, a Zepter jóvoltából
III. díj: 50 000 Ft értékű csomag a tánc elkötelezett támogatója, a Zepter jóvoltából

A legjobb képekből kiállítás nyílik a RAM Colosseumban és megjelennek a PRAE.hu kulturális portálon.

Szabályok

Eredményhirdetés: június 25-én, a RAM Colosseumban egy gálaelőadás keretében, melyen minden versenyző ingyen vehet részt. A műsorban Somorjai Enikő is táncol, ezt követően személyesen adja át a díjakat. Az eredmények az ünnepélyes díjátadót követően e-mailben és a kiíró Facebook-oldalán is kihirdetésre kerülnek. Legfeljebb 5 db fényképpel lehet résztvenni a pályázatban nevezőnként. A beküldött képekre a pályázat kezdetétől a lezárulásáig lehet szavazni. A nyeremények beváltásáról a nyerteseket külön tájékoztatjuk.