A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

A Közép-Európa Táncszínház idén is meghirdeti a tavalyi nagy sikerű 2 hónapos intenzív nyári tanfolyamát, a KET-Terminál programot!

A MU Terminál elveire épülve, de eltérő szerkezeti formában működő intenzív nyári tanfolyam
2012. július 2-től szeptember 1-ig tart.
A MU Terminál 2005-ös indulása óta bebizonyította létjogosultságát és szakmai szükségességét. A Terminálban felkészített pályakezdő táncosok számos hazai társulat tagjaként állják meg helyüket, a KET tagjainak legnagyobb része is innen érkezett. A KET-Terminál szándéka szerint nem csak a Közép-Európa Táncszínház utánpótlására összpontosít, hanem az országban működő táncszínházak, táncegyüttesek vérfrissítésére is. A két hónapos intenzív tanfolyam záróakkordjaként egy bemutatót szervezünk, ahova meghívást kapnak a hazai alkotók, koreográfusok, intézményvezetők és pedagógusok. A tanfolyam résztvevői felvételi során kerülnek kiválasztásra. A KET-Terminál négy mesterének két-két hét áll rendelkezésére – a hét hat napján, napi hat órában –, hogy a kiválasztott táncosokból a lehető legtöbbet hozzák ki.

A 2 hónapos tanfolyam részvételi díja: 70.000 Ft
Az első részlet (35.000 Ft) befizetésének határideje: 2012. június 1.
A második részlet (35.000) befizetésének határideje: 2012. július 1.
A tanfolyamra 2 ösztöndíjas (tandíjmentes) helyet is biztosítunk.

Mesterek:
MADAY TÍMEA KINGA – Fülöp Viktor-ösztöndíjas táncművész-koreográfus
•    Rosas Company, Hofesh Shechter, Cirque du Soleil, Gangaray Dance Company
VLAD’KA MALÁ táncművész-koreográfus, 2008-ban Lábán díj-nominált
•    Tanec Praha, Dansend Hart, Itzik Galili Dance Company, Iceland Dance Company – a Közép-Európa Táncszínház tréningvezetője
HÁMOR JÓZSEF – Harangozó-díjas táncművész-koreográfus
•    Bozsik Yvette Társulat, Budapest Táncszínház, Duda Éva Társulat, Frenák Pál Társulat, PR Evolution Dance Company - a Gangaray Dance Company művészeti vezetője
KATONKA ZOLTÁN – táncművész-koreográfus, a 2011. évad legjobb férfi táncosa
•    Bozsik Yvette Társulat, PR Evolution Dance Company, Gangaray Dance Company, Badora Társulat – a Közép-Európa Táncszínház tagja

A próbatánc ideje: 2012. május 13. vasárnap, 15 óra
Pótfelvételi lehetőség: 2012. május 19. szombat, 11 óra
Helye: Közép-Európa Táncszínház (1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.)

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött fényképes szakmai önéletrajzzal lehet.
Jelentkezési határidő: 2012. május 11.

További információ: 342 7163, 30 378 5045, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Közép-Európa Táncszínház honlapján: www.cedt.hu

A Közép-Európa Táncszínház felvételt hirdet
2012/2013-es évad társulati tagságra


Olyan jelentkezőket várunk, akik kortárs tánctechnikákban képzettek, és nyitottak arra, hogy egy évadban több koreográfussal dolgozzanak.

A próbatánc ideje: 2012. május 19. szombat, 11 óra
Helye: Közép-Európa Táncszínház (Bethlen Téri Színház 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.)

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött fényképes, szakmai önéletrajzzal lehet.
Jelentkezési határidő: 2012. május 11.

További információ: 342 7163, 30 378 5045, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
és a Közép-Európa Táncszínház honlapján: www.cedt.hu