A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.
A Compagnie József Trefeli, genfi (Svájc) székhelyű kortárs táncegyüttes férfi táncosokat keres egy jelenlegi produkció betanulására, illetve helyettesítésre, valamint új darab készítésében való részvételre. Próba periódus és előadások 2013 Márciusában és Áprilisában (pontosítás a felvételit követően).

Felvételi helye : Budapest … (emailen keresztül fogjuk továbbküldeni a terem címét)

Felvételi ideje : 2012 November 24, szombat 10:00 - 18:00

(ha valaki esetleg nem érne rá, de szeretne felvételizni, van egy második lehetöség Genfben, 2012 December 16-an, Vasárnap 10:00-18:00)

A jelenlegi darab, "JINX 103" betanulásához elengedhetetlen követelmény az erős kortárs- és magyar néptánc tudás! Kérjük, hogy a jelentkezők készüljenek fel 4-5 pont Haidau-val. A JINX 103 megtalálható az interneten az alábbi linkre kattintva:

https://vimeo.com/42513458

Az új produkcióhoz szükséges az improvizációs készség, erős partnering, illetve kontakt tánc alapok, valamint nyitottság és érdeklődés új dolgok kísérletezése iránt.

Néhány év színpadi gyakorlat előny! 

Kérjük, hogy kizárólag olyan táncosok jelentkezzenek, akik a fent említett időszakban szabadok!!

Fontos még tudni, hogy a felvételi nyelve angol és/vagy francia (a koréográfus munka nyelvei), bár a koreográfus beszél magyarul. Trefeli József munkásságáról az alábbi weboldalon lehet tájékozódni :

www.jozseftrefeli.org

Jelentkezés angol nyelvű (!) CV-vel, valamint további információ a felvételivel kapcsolatban a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.