A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

gangarayprobatanc

PRÓBATÁNC I.
Időpont: Június 30. 13.00
Helyszín : Bethlen Téri Színház
Cím: Budapest 1073 Bethlen Gábor Tér 3.

PRÓBATÁNC II.
Időpont : Július 28. 11.00
Helyszín: Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
Cím : 1027 Budapest, Jurányi u. 1-3. /Grabó stúdió
/A próbatáncok egymástól független, nem több fordulós esemény , melyen regisztráció nélkül lehet résztvenni/

Workshop díja: 30.000 HUF/ hó
Első fizetési határidő : Július 31.

A műhely szeptember 9-től - június közepéig tart, mely a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Grabó Stúdiójában napi 5 órában zajlik.
5 bemutatót, és 2 workshopot tervezünk, melyben  Pataky Kláry, Maday Tímea Kinga, Hámor József, és még mások fognak együtt dolgozni a felvételt elnyert fiatalokkal.. több információ hamarosan érkezik!

A műhelyről:
Célunk, hogy szakmailag megkérdőjelezhetetlenül magyarországi és nemzetközi színvonalat bíztosítsunk, humánus és személyreszabott figyelemmel fiatal és pályakezdő táncosoknak, alkotóknak professzionális környezetben.

A műhely munka során mély betekintést nyerhetnek a felvételt elnyert művészek a hazai és nemzetközi kortárs tánc világába , meghívott koreográfusok és workshopok álltal, melynek célja egy egyedülállóan erre a célra fókuszált műhely kialakítása, ahol a művészek egy professzionális együtteshez hasonlóan alkotnak , tanulnak , kolleborálnak.
A műhely ezen felül biztosítja a művészek folyamatos tájékozódását előadások nézettségével és mentorok részvételével , ezzel is bővítve tudásukat, lehetőségeiket.
A programba folyamatosan új meglátásokkal, mesterekkel és koreográfusokkal ismerkedhetnek meg művészeink, mely lehetőséget biztosít egy minél több és változatosabb világ elsajátításához, megismeréséhez, eléréséhez. Végkifejletként több koreográfia kerül elkészítésre , biztosítván a többszöri bemutatkozási és megmutatkozási lehetőséget nagy hangsúlyt fektetve a fizikai s előadói egyéniségek fejlesztésére, illetve azok kibontakozására.

A műhelybe olyan művészek jelentkezését várjuk, kik keresik útjukat a hazai és nemzetközi táncéletben, legyen az előadói , táncosi illetve alkotói ambiciókkal!

További információ:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Korhatári megkötés NINCS
Regisztráció aznap, a fenn látható időpontok előtt egy órával a helyszínen!