A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

A műhely Szeptember 9.- Június közepéig tart , mely a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház , Grabó Stúdiójában napi 5 órában zajlik.
Az egy éves program részeként 5 bemutató lesz elkészítve meghívott magyarországi koreográfusok álltal ,biztosítva számukra a többszöri bemutatkozási lehetőséget!

Koreográfusok: Pataky Kláry, Maday Tímea Kinga, Hámor József , Kun Attila
Meghívott kurzust tartó mestereink:
Mádi László, Lachky Anton, Eulalia Ayguade Farro

A műhelyről:
A Gangaray Trambulin egy éves műhely munka célja , egy szakmailag megkérdőjelezhetetlen Magyarországi és nemzetközi színvonal biztosítása, humánusan és személyreszabottan!
HISZ MINDANNYIAN MÁSOK VAGYUNK!
A képzés alatt mély betekintést kapnak a felvételt elnyert fiatal táncosok a hazai és nemzetközi kortárs tánc világába és annak előadó művészetébe , úgy ahogy azt Magyarországon egyedállóan csak nálunk sajátíthatják el,
melynek célja egy egyedülállóan erre a célra fókuszált műhely kialakítása, ahol a művészek egy professzionális együtteshez hasonlóan alkotnak , tanulnak , kollaborálnak.
A műhely ezen felül biztosítja a művészek folyamatos tájékozódását előadások nézettségével és mentorok részvételével , ezzel is bővítve tudásukat, lehetőségeiket.
A programba folyamatosan új meglátásokkal, mesterekkel és koreográfusokkal ismerkedhetnek meg művészeink, mely lehetőséget biztosít egy minél több és változatosabb világ elsajátításához, megismeréséhez, eléréséhez. Végkifejletként több koreográfia kerül elkészítésre , biztosítván a többszöri bemutatkozási és megmutatkozási lehetőséget nagy hangsúlyt fektetve a fizikai s előadói egyéniségek fejlesztésére, illetve azok kibontakozására.

A műhelybe olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, kik keresik útjukat a hazai és nemzetközi táncéletben, legyen az előadói , táncosi illetve alkotói ambíciókkal!

A műhely díja:
30.000ft/hó

További információ:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.m

Korhatári megkötés NINCS
Regisztráció aznap, a fenn látható időpont előtt egy órával a helyszínen!