A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

József és a színes szélesvásznú álomkabát, Macskák, Mary Poppins, Bogármese, Pán Péter, Megasztár, Caramel koncertje… Akár Te is a részesük lehettél volna! Ezekben a mi növendékeink táncoltak. Nem kell hozzá más a sikeres felvételi után csak a tehetséged és a kitartó munkád. Jelentkezz az EuroPAS-díjas Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskolába. Felvételt hirdetünk a 2013-14-es tanévre táncművészeti képzéseinkre 3-22 éveseknek. A diákok komplex képzésen balettet, néptáncot, moderntáncot, musicalt és amerikai szteppet is tanulnak.

A Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskolát 2001-ben alapította Sárközi Gyula, a Magyar Állami Operaház korábbi magántáncosa és balettmestere, a Magyar Táncművészeti Főiskola egykori tanára, docense és a Madách Színház tánckarának művészeti vezetője. Az iskolában többféle tagozaton több mint négyszáz növendék tanul, óvodás kortól egészen 22 éves korig.

mmti cats

A növendékek a félévente tartott vizsgaelőadások mellett fellépnek az iskola professzionális színházakban bemutatott saját produkcióiban: Bogármese, Pán Péter, Diótörő, Gulliver a törpék országában, ezek fővárosi helyszínei többek között a Művészetek Palotája, a Nemzeti Táncszínház, a Thália Színház és a RaM Colosseum. A diákok rendszeresen láthatóak a Madách Színház előadásaiban is: József és a színes, szélesvásznú álomkabát, Jézus Krisztus Szupersztár, Mary Poppins, részesei voltak a Madách Színház Macskák című előadása valamennyi jubileumának (20-25-30 éves). A növendékek táncoltak a Megasztár című televíziós műsorban, és olyan előadók koncertjein, mint Malek Andrea vagy Molnár Ferenc Caramel.

A Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola munkáját számos elismeréssel, többek között EuroPAS-díjjal és MOL Tehetséggondozásért Díjjal is kitüntették, három bajnoki címet nyertek musical és koreográfia kategóriában az ESDU World Dance Masters világversenyen 2009-ben és 2010-ben.

Célunk, hogy a ránk bízott gyermekeknek sikerélményt biztosító, szeretetteljes, mindenkire személy szerint odafigyelő légkört biztosítunk. Kiemelten figyelünk a tehetségek egyéni fejlesztésére, az iskolai életet tolerancia és sokszínűség jellemzi.

mmti bogar

A felvételi időpontja: 2013. szeptember 21. és szeptember 28. (szombat)
Helyszín: 1149 Budapest, Angol utca 75.

A gyermekeket korosztályuk és tánctudásuk alapján csoportokra osztjuk, a helyszínen megtanulásra kerülő rövid koreográfia előadását követően. A gyermekek számára kényelmes, testhezálló öltözet, vastag zokni vagy balettcipő ajánlott. Jelentkezés a www.mmti.hu honlapon, a „Felvételi” menüpont alatt.

Középfokú végzettséget adó képzéseinkről (párhuzamos művészeti képzés, OKJ-s „színházi táncos” képzés) további információk a honlapon.

Nálunk a színpadra vezet az út.

További információ a +36 70 453 1316 és +36 1 222 1402-es telefonszámokon, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen és www.mmti.hu honlapon.