A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

A teljes felhívás szövege szövege az alábbi linken olvasható. Mind a felhívás mind a munkanyelv angol:
http://pro-cult.com/?page_id=76

Időpont: 2013. November 23-24, 10:00-17:00
Helyszín: Közép-Európa Táncszínház,  1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3. és Kreatív Kolónia, 1094 Budapest, Liliom utca 43-45.
Az írásos jelentkezési határidő: 2013. november 20.??A jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.
Kapcsolat: Jeni Petrova (Derida Dance Company) +359-876-950008,  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A workshopot és a meghallgatást Jivko Jeliazov a Derida Dance Company táncegyüttes koreográfusa tartja, aki a próbatáncot megelőző ARTeFACT című előadására minden érdeklődőt szeretettel vár.

Az előadás időpontja:  2013. November 21.
Helyszín: Közép-Európa Táncszínház,  1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.

A válogatás a Rivers of Europe (RIVE ) nemzetközi projektnek képezi részét, mely egy olyan kultúrákon átívelő összművészeti kezdeményezés, amely az európai identitást meghatározó közös értékeken alapul. A meghallgatáson kiválasztott négy táncos a többi partnerországból válogatott művésszel közös workshopokon vesz majd részt, amelynek gyümölcseként megalkotott előadást Regensburgtól Ruse-ig hajóval utaztatják majd a duna-parti városok kikötői között.