A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

A MU Terminál elveire épülve, de eltérő szerkezeti formában működő intenzív nyári tanfolyam
2015. június 22-től augusztus 31-ig, 10 héten keresztül, a hét 6 napján, napi 5 órában, összesen 300 órás képzést biztosít.

A 2005-ben indult MU Terminál bebizonyította ennek a programnak létjogosultságát és szakmai szükségességét. A Terminálban felkészített pályakezdő táncosok számos alkotó munkájában állják meg helyüket, a KET tagjainak jelentős része is innen érkezett.

A nyári kéthónapos intenzív Terminál program 2011-ben indult a Közép-Európa Táncszínház és a Gangaray Dance Company szakmai együttműködésével és igen sok eredménnyel büszkélkedhet, a résztvevők közül többen is sikereket tudhatnak maguk mögött, hiszen számos koreográfustól kaptak meghívást és vettek részt különböző társulatok produkcióiban itthon és külföldön egyaránt.
A tanfolyam résztvevői próbatánc során kerülnek kiválasztásra.
A Terminál három mesterének három-három hét áll rendelkezésére, hogy a kiválasztott táncosokból a lehető legtöbbet hozzák ki, majd egy közős főpróbahéten csiszolják össze a bemutató előadásukat. A kéthónapos intenzív tanfolyam záróakkordjaként minden évben egy demonstrációt szervezünk, ahova meghívást kapnak koreográfusok, intézményvezetők, pedagógusok és szakírók, ennek is köszönhető a program ismertsége és sikere.

Mesterek:
EGYED BEA – Lábán Rudolf díjas és Fülöp Viktor-ösztöndíjas táncművész-koreográfus
(Vendetta Mathea Kortárstánc Akadémia - Franciaország, Magyar Táncművészeti Főiskola, Góbi Rita, Grecsó Zoltán, Pataky Klári Társulat, Duda Éva Társulat, Radioballet)

HÁMOR JÓZSEF – Harangozó Gyula és Imre Zoltán díjas táncművész-koreográfus
(Bozsik Yvette Társulat, Budapest Táncszínház, Duda Éva Társulat, Frenák Pál Társulat, PR
Evolution Dance Company) - a Gangaray Dance Company művészeti vezetője

MÁDI LÁSZLÓ – koreográfus, a Közép-Európa Táncszínház szólistája
(Miskolci Nemzeti Színház Tánctagozat, Budapest Kortárstánc Főiskola, MU Terminál, Gergye Krisztián Társulat, Gangaray Dance Company, Közép-Európa Táncszínház)

A tanfolyam részvételi díja összesen: 84.000 Ft (280 Ft/óra)
Az első részlet (50%) befizetésének határideje: 2015. június 15.
A második részlet (50%) befizetésének határideje: 2015. július 15.

A próbatánc ideje: 2015. április 26. vasárnap 14 óra
Pótfelvételi lehetőség: 2015. május 10. vasárnap 14 óra

Helye: Bethlen Téri Színház, 1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.

Jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött arcképes fotóval ellátott önéletrajzzal lehet.

Jelentkezési határidő: 2015. április 23.

További információ: +36/1/342 7163