A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.


Kádár Péter, a Hans Hof Ensemble táncművésze volt, jelenleg az Andrea Boll által vezetett Bollwerk táncművésze és alkotótársa. Andrea Boll az elmúlt évek folyamán egyedi, saját stílusú tréninget alakított ki, mely tükrözi alkotómunkásságát is. Kádár Péter ebből az egyedi stílusú tréningből ad ízelítőt az érdeklődők számára.

Újvári Milán táncművész, koreográfus. Magyar Táncművészeti Főiskola balettművész szakának elvégzése után elkezd harcművészetekkel foglalkozni (capoeira, brazil jiu-jitsu). 2005-2006 a Frenák Pál Társulat tagja. 2006-ban a Mu Terminál Tagja. 2007 és 2008 között a Cirque du Soleil Delirium című show-jának táncosa és a műsor egyik karakterszólistája. 2008-ban megalapítja, alkalmi projekteken alapuló társulatát a radioballet-et, ezzel a címmel tavaly, a MU Terminál számára is készített koreográfiát.

Hámor József koreográfus. Táncosként, szinte minden számottevő magyar együttessel dolgozott, jelenleg a Közép-Európa Táncszínház állandó koreográfusa és képzésvezetője.

Fejes Ádám koreográfus. Táncosként dolgozott a hollandiai Krisztina de Chatel és a The Rotterdam Dance Company-val. Jelenleg a MU Terminál művészeti vezetője.

terminalkurzus

Fotó: Kővágó-Nagy Imre

Órarend:
10:00-12:00 Fejes Ádám
12:00-14:00 Kádár Péter
14:00-16:00 Hámor József
16:00-18:00 Újvári Milán


A kurzust, haladó szintű táncosoknak javasoljuk, díja, 2000 Ft / alkalom, napidíj 6500 Ft, bérlet nincs. Mivel a részvevők száma limitált, az előjegyzés szükséges, jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.

A kurzus helyszíne: MU Színház, Kőrösy József u. 17. Bp. 1117
Szervező: Fejes Ádám
Bővebb információ, jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Támogatók:
Ár-tér bt.,Départs, Kultúra 2000, TRAFO, Műhely Alapítvány, MU Terminál, MU Színház, NKA, OKM