A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.
2009. június 5-6-7. MU Színház

Fejes Ádám koreográfus. Táncosként dolgozott a hollandiai Krisztina de Chatel és a The Rotterdam Dance Company-val. Jelenleg a MU Terminál művészeti vezetője.

Hámor József koreográfus. Táncosként, szinte minden számottevő magyar együttessel dolgozott, jelenleg a Közép-Európa Táncszínház állandó koreográfusa és képzésvezetője.

Gergye Kriszián rendező, Harangozó-díjas koreográfus, kortárs táncos, színész. 2001 óta készít önálló koreográfiákat, eleinte projekt-jelleggel, később állandó alkotótársakkal, és saját társulata tagjaival (Gergye Krisztián Társulata). 2008 szeptemberétől a Nemzeti Színház társulatának tagja. Darabjait számos fesztiváldíjjal jutalmazták, ő maga 2008-ban az Évad Legjobb Alkotója díját kapta.

Órarend:

12:00-14:00 Fejes Ádám

14:00-16:00 Hámor Jocó

16:00-18:00 Gergye Krisztián


A kurzust, haladó szintű táncosoknak javasoljuk, díja, 2000 Ft / alkalom, napidíj 5000 Ft, bérlet nincs. Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.


A kurzus helyszíne: MU Színház, Kőrösy József u. 17. Bp. 1117
www.mu.hu
Szervező: Fejes Ádám
Bővebb információ, jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Támogatók: NKA, OKM, MU Színház, Terminál Alapítvány, Ár-tér bt.