A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.
A Kontakt Budapest őszi programját ajánljuk ezúton a figyelmetekbe. Lesz továbbra is nyitott kontakt improvizáció óra kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak. Új kurzus indul Gál Eszter vezetésével, Skinner féle ellazulás technika. Ősszel két intenzív hétvégi kurzus lesz, és a minden évben megrendezett Improvizáció Fesztivál részeként idén is lesz Kontakt és Improvizáció ünnep.

1/ Nyitott kontakt improvizáció órák minden csütörtökön, este 7-től fél 10-ig a Trafó stúdióban.
Első óra Szeptember 9. Az órákat idén is több tanár vezeti. Az ősszel tanít: Lipka Péter, Kovács Kata, Kovács Vera és Nagy Zoltán.

2/ Skinner Releasing Technique - Skinner féle ellazulás technika (SRT)
Induló ÚJ KURZUS, minden szerdán este 6-tól 8-ig a Trafó stúdióban. A 15 alkalmas kurzus szeptember 29.-én indul. Szeptember 15 és 22.-én két nyitott óra lesz, és csak ezután kell elköteleződni. A kurzust Gál Eszter vezeti. Részletek a weboldalon!

3/ Intenzív hétvégi kurzusok:
Október 30/31 - Ján Gonsčák (Slo) - Alak, tér, kontakt
November 13/14 - Benno Voorham (NL/S) - Kontakt Improvizáció

4/ 3. Kontakt és Improvizáció Ünnep - November 14, vasárnap 12:00-22:00 - Trafó

A weboldalon az információkat folyamatosan frissítjük.

További információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gál Eszter - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Vera - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.