A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.
A workshop folyamán a különböző stílusokat végigjárva, a floorwork-re, és az Ultima Vez repertoárján lévő darabokra épülő partneringre fektetjük a hangsúlyt. A test minden mozdulatban, és minden stílusban ugyanaz, és ez az adaptációs képesség mindenkiben benne van. Az órák alatt feltérképezzük a személyiségünk megőrzésének fontosságát, a rugalmasság, és átalakulás képességének megtartásával párhuzamosan. Önmagunkban megbízni, és másokra hagyatkozni, szoros kapcsolatban állnak egymással, ezért fontos részét képzik a workshopnak ennek a képességeknek a fejlesztését segítő gyakorlatok. Mindenkit szeretettel várok!

Mészáros Máté a Táncművészeti Főiskola elvégzése után, a Szegedi Kortárs Balett tagja lett,  utána külföldre ment, ahol olyan világhírű koreográfusokkal dolgozott együtt mint Ohad Naharin, Wim Vandekeybus, Sharon Eyal, Amanda Miller, Roberto Galvan, Myriam Naisy, Robin Orlin. Jelenleg az Ultima Vez társulat tagja.

A részvételhez előképzettség szükséges.

Időpont: november 15-19. 15.00-16.30
Helyszín: Kolosy Táncstúdió (1036 Bp., Bécsi út 38-44. (Kolosy tér fölött), Új Udvar Bevásárlóközpont, II. emelet)


Korlátozott férőhely miatt előzetes bejelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
(Egy nap esetén is! A regisztráció nélkül érkezőket csak a szabad helyek függvényében tudjuk beengedni.)

Bővebb információ: www.pr-evolution.hu

mmws1
Fotó: Hajdú András