A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

Anton munkája a térben való test irányainak bonyolultságára fókuszál, teljes önkontrollal. A sebességgel dolgozik, miközben testrészeit folyamatosan koordinációban tartja. A kérdés? Hogy lehetünk hatékonyak és fókuszáltak? A kurzusban Anton maga adja a tánckombinációkat, majd megosztva tapasztalatait segíti rávezetni az érdeklődőket, hogyan hozzák létre mindezt a lehető legbonyolultabb módon.

Anton Lachky 5 éves korában kezdett el táncolni Maly Vtácniknál szlovák népi táncot. Tovább folytatva tanulmányait a J.L. Bellu konzervatóriumba került, ahol részt vett a M.A.P.A.-ban (Moving Academy for Performing Arts) , melyet követően a bratislavai egyetemen, majd P.A.R.T.S. -ban. Mindezek után Anton a világhírű Akram Khan együttes világkörüli turnéján vett részt "MA" című darabjával. Mint koreográfus több különböző koreográfiát készítet, mint például Twice Read", "Softandhard", "Heaven is the place" "Perfect Day To Dream", "Kids in a play" és "Mind a Gap", melyet saját együttesének, Anton Lachky Company-nak rendezett 2012-ben. Mint tanár a világ több helyén megfordult. Tanított Brüsszelben, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Svédországban, Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, Kanadában, Finnországban, Izlandon és Magyarországon. Anton Lachky egyben társalapítója is a Les SlovaKs Dance Collective-nek, ahol elkészítették az "Opening Night" "Journey Home", "Les SlovaKs - The Concert", "Fragments". 2007 óta a Les SlovaKs folyamatosan turnézik Európában, Afrikában és Közép-észak Amerikában.

Bérlet: 150 EUR/ 45.000 Ft

Napi díj: 10.000 Ft

Kedvezmények:

-10% Diák kedvezmény

-10% Ha bemutatod a Gangaray Trambulin II. Counted Silence c. est valamely előadásának jegyét

(Előadások: December 21. Bethlen Téri Színház 19.30 - szakmai bemutató

                   December 22. Átrium Film Színház 19.00 - Premier)

(A kedvezmények csak a bérlet díjára használhatóak fel

- A két kedvezmény nem kombinálható)

REGISZTRÁLNI December 13. éjfélig lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Kurzus Napi beosztása:

December 16. 18.00 - 21.00

December 17. 19.00 - 22.00          

December 18. 18.00 - 21.00

December 19. 19.00 - 22.00

December 20. 19.00 - 22.00

Kurzus helyszíne: 1027 Budapest Jurányi utca 1-3, 3.emelet Grabó Stúdió

 

Videó Anton Lachkyról: http://www.youtube.com/watch?v=vBTklRULwGA
További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.