A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

2019. június 7. Bethlen Téri Színház

Nyílt nappal egybekötött előadással készül a Közép-Európa Táncszínház, a Sono Rinato című darab az alkotók közös szüleménye. Mivel minden változik körülöttünk, így a táncművészek is, ennek alapján készül a Sono Rinato (Újjászülettem) előadás, ami a 2010-ben elindított, nagy sikerű Io Sono (Én vagyok) sorozat folytatása.

A KET olyan előadásra készül, mely „belső” energiáira, saját táncosainak kreativitására, gondolatokra épít, melyek meghatározták a Közép-Európa Táncszínház munkáit. A társulat táncművészei egymást inspirálva, műhelymunkák során kísérleteznek, hogy minél több színt mutathassanak meg önmagukból és a végén egy egész estés darab szülessen. 

ket nyiltnap

A nyílt nap programja:

17.00-18.00  Betekintés: kreatív élményjáték a társulat művészeivel a színházteremben
18.00-18.30  Nyílt fórum: beszélgetés a KET múltjáról, jelenéről, jövőjéről a kávézóban Szögi Csaba igazgató és Feledi János művészeti vezetővel
19.00  Előadás a színházteremben

A kreatív játékon és a beszélgetésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az info@cedt. hu e-mail-címen lehet jelezni.

Alkotó – előadók: Dabóczi Dávid, Dunai Bettina, Füzesi Csongor, Hargitai Mariann, Horváth Adrienn, Mádi László, Nagy Csaba Mátyás, Nyeste Adrienn, Ruzsom Mátyás, Szilvási Anna
Fény: Fogarasi Zoltán
Zene: Mádi László