A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

A PLACCC Fesztivál programjában 2019-ben is erőteljesen megjelennek a kortárs tánc- és mozgásművészeti produkciók. Három előadást, két workshopot és egy nyílt felhívást szeretnénk megosztani a tánckedvelőkkel.

placc19

2019. szeptember 3-án 18.00-kor a Ziggurat Project, valamint két egyiptomi táncos BurnOut c. köztéri táncelőadásával indítjuk a fesztivált, ezt követően szeptember 13-án és 14-én kerül sor ugyanezen alkotók Kenyértörés / Would you have dinner with me? c. részvételi előadására. Mindkét produkció bemutatójára Kairóban került sor, és most először láthatja azokat a magyar közönség.

A két meghívott egyiptomi táncos, Nermin Habib és Ezzat Ismail workshopokat is tartanak szeptember 6-7-8-án a Műhely Alapítvány próbatermeiben.
Jelentkezés és bővebb információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kenyértörés c. előadásunk megvalósítását crowd-funding kampányunk támogatásával is segítheted, ahol a legkisebb felajánlás is számít:
https://stagehive.eu/hu/kampany/54

2019. szeptember 22-én kerül sor Somló Dávid Drift c. mozgás- és hanginstallációjára, amelyen mind szereplőként, mind közönségként részt lehet venni.
Előadóként a következő linken lehet regisztrálni: shorturl.at/kTUVW

 

www.placcc.hu
www.facebook.com/placccfesztivál