A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.
 
Az előadás a magyar tündér-boszorkány, a Szépasszony legendáját felelevenítve járja körbe a női szerep belső és külső ellentéteit mitológiai szimbólumokra támaszkodva. A négy női előadó bejárja a poklot és a mennyországot: a talajon és a levegőben is dolgoznak, a kortárs tánc és a levegőakrobatika ötvözésével jelenítik meg a nőiség ellentmondásos voltát.
 
Kollektívájuk négy előadóművészből alakult, akik az INspirál Cirkuszközpontban kezdtek el közösen gyakorolni és gondolkodni. Két magyar, egy spanyol és egy brit nemzetiségű előadóból áll. Az előadást Podmaniczky Dorottya kortárstáncos-artista, Zetelaki Réka artista-oktató, Georgina Cassels magyar származású brit artista és Marta Matovelle spanyol trapéz művész hozzák létre közösen. Négy különböző karakter női csapata, azonban közös bennük, hogy önmagukat legteljesebb módon a levegőben találják meg.
 
artusezer
 
Alkotók, előadók:
Georgina Cassels, Marta Matovelle, Podmaniczky Dorottya, Zetelaki Réka
Zenei közreműködő: Bagi Anna
Fény: Szász Antal
Dramaturg: Emily Aoibheann
Fotók: Irene Pepe
Videók: Csíkszentmihályi Ajnácska
Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Arccal a halnak program, Creation Aerial (Írország)
Külön köszönet: Mikó Dávid, INspirál Cirkuszközpont, Zoletnik Sophie, André Roland, Mr. Wolf Problem Solvers Crew, Földi György, Weszelovszky Anna