A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

 BEMUTATÓ: 2021. október 11., 19:00 óra , Nemzeti Táncszínház


Most végre, annyi hányattatás után megkerült a LOST..., a TranzDanz időkapszulája! A produkció tervezett bemutatója először 2020. március 17. volt, ami a bevezetett korlátozó intézkedések következtében elmaradt. A továbbiakban a májusi, majd alternatív bemutatóként a 2020-as Ördögkatlan Fesztiválra szánt júliusi, aztán októberi, később a Táncszínházba tervezett szeptemberi és novemberi előadások szintén... Több hónapnyi várakozás után Október 11-én végre bemutatjuk a TranzDanz legújabb darabját a Nemzeti Táncszínház nagyszínpadán!

lostkgp


"Itt, a fényutcában egyszerre élünk a jelen, a múlt és a jövő emlékeiben, az elképzeltnek vélt és a megtapasztaltnak tudott valóságban. Úgy reális minden, hogy közben az egész mégis álomszerű."
A koreográfus Kovács Gerzson Péter Harangozó és kétszeres Lábán Díjas, Az Év legjobb alkotója díjat kétszer nyerte el. A darab szereplői közül Tókos Attila 2014-ben részesült Az évad legjobb táncosa elismerésben, 2014-es Junior Príma Díjazott, 2018-ban Harangozó Gyula Díjat kapott, Csuzi Márton a WISE Foundationtól a The best associate choreographer of the year 2015 díjat kapta, Ivanov Gábor A Tánc Fesztiválja előadói díját (2016) és Lábán Rudolf Díjat (2019) kapott, mindketten Fülöp Viktor Ösztöndíjasok, Kovács Jeromos a hazai elektronikus zenei élet jelentős szereplője (Wonda, Yeromos), zenei szerkesztő, producer, DJ.

Kovács Gerzson Péter / TranzDanz: LOST... 
Koreográfus, látványtervező: Kovács Gerzson Péter
Zene: Kovács Jeromos
Táncosok: Csuzi Márton, Ivanov Gábor, Tókos Attila