A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

A Madách Színház tánckara felvételt hirdet táncművészek részére.

A Madách Művészeti Iskola felvételt hirdet Zugló szívében. A növendékek számára egyenes út vezet valamelyik neves színház produkciójába. Az EuroPAS-díjas Madách Tánc- és Színművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolát 2001-ben alapította Sárközi Gyula, a Magyar Állami Operaház korábbi magántáncosa és balettmestere, a Magyar Táncművészeti Főiskola egykori tanára, docense, mintegy huszonöt éven át a Madách Színház tánckarának művészeti vezetője. A tánciskola tagozatain komplex képzés keretében - óvodás kortól egészen 20 éves korig - több, mint négyszáz növendék tanul.

A Közép-Európa Táncszínház próbatáncot hirdet, melyre március 13-án kerül sor a SÍN Kulturális Központban. A próbatáncon felvételt nyert táncosoknak kétéves szerződést kínál fel az egyesület.

A próbatáncra klasszikus képzettségű, magas technikai és művészi színvonalú női és férfi balettművészek jelentkezését várjuk. Női táncművészek felé elvárás a kifejezetten magas spicc technikai tudás.

A Pécsi Balett próbatáncot hirdet női és férfi táncművészek számára, a 2021/2022-es évadra.

Táncművészek, artisták figyelem! Március 9-10-én a német TUI Cruises óceánjáró hajótársaság megbízásából, válogatást tart ügynökségünk az Actual Art Agency Budapesten!

Gustavo Ramirez Sansano 2020. januári workshopján és áprilisi bemutatójában való részvételre próbatáncot hirdet a Közép-Európa Táncszínház.

Finta Gabor új bemutatójához klasszikus és kortárs táncstílusban jártas Női és Férfi táncművészeket keres.

Az Actual art Agency válogatást szervez táncos pozíciókra, Costa óceánjáró hajókra (a casting ingyenes, nincs regisztrációs díj!).

A 2019/2020-as évadra férfi és női táncművészek számára hirdet próbatáncot a Közép-Európa Táncszínház.