A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

Partnereket keresünk ahhoz az együttgondolkodó, kísérletező úthoz, amelyet a Tünet Együttes képvisel. Erős színészi képességgel rendelkező táncosok és jó mozgású színészek jelentkezését várjuk. A korod nem számít.

A három napos műhelymunka során lesznek mozgásos, improvizációs, a mozgást szöveggel ötvöző, kreativitást igénylő feladatok – úgy, ahogy mi dolgozni szoktunk.

Minden jelentkezőtől azt kérjük, hogy válasszon egy – A4-es oldalt nem meghaladó terjedelmű – szöveget, a jelige: „a szöveg, amit szerinted mindenkinek hallania kellene”. A műhelymunka során ezekkel a szövegekkel is dolgozni fogunk.

Mivel a munkamódszer mennyiségi korlátot szab a résztvevők számára (25 fő), kérünk, hogy (1) rövid önéletrajzzal, (2) pár sor informális gondolattal arról, hogy mi motivál a Tünet Együttessel való találkozásra, (3) illetve az általad választott szöveggel jelentkezz hozzánk.

tunetws

Időpont: 2013. augusztus 23-24-25., mindhárom nap 10-16 óráig

Helyszín: Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Műhely Alapítvány nagyterme (1027 Budapest, Jurányi u. 1-3.)

Jelentkezés: 2013. augusztus 18-án éjfélig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Kérdéseiddel fordulj bizalommal Furulyás Dórához a megadott e-mail címen vagy a 06 30 290 9197-es telefonszámon.

Értesítés: 2013. augusztus 20-án éjfélig minden jelentkezőt e-mailben értesítünk arról, hogy tudjuk-e fogadni a műhelymunkára.

Találkozzunk, várunk szeretettel!