A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

Az Inversedance – Fodor Zoltán Társulata kettős válogatást hirdet - férfi és női - táncművészek számára:

  1. 1.Professzionális táncművészeknek a 2013-2014-es évad második felére (akár azonnali kezdéssel), valamint a 2014-2015-ös évadra. A válogatáson való résztvétel feltétele a klasszikus balett és/vagy modern tánc előképzettség, valamint fényképes önéletrajz megküldése.
  1. 2.Pályakezdő fiataloknak szakmai gyakorlatra, akár azonnal kezdéssel, vagy a 2014-2015-ös évadra.A válogatáson való résztvétel feltétele a klasszikus balett és/vagy modern tánc előképzettség, valamint fényképes önéletrajz megküldése. A válogatásra olyan fiatal, elhivatott táncosok jelentkezését várjuk, akik nyitottak az önálló és csoportos kreatív kezdeményezésekre, valamint céljuk, hogy egy professzinális társulatba integrálódva kapjanak lehetőséget a technikai fejlődésre és színpadi tapasztalatok megszerzésére.

Az önéletrajzokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk 2014.03.27-ig. Kérjük az önéletrajzokon tüntessétek fel, hogy társulati tagnak, vagy tanulónak jelentkeztek!

A válogatás időpontja: március 29. (szombat)

Bővebb információt az önéletrajz megérkezése után, válasz e-mailben küldünk.

Várunk szeretettel,

az Inversedance csapata