A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

A próbatáncra olyan elhivatott táncosok jelentkezését várjuk, kik nyitottak a műhely munkáin belül kreatívan illetve csoportosan, egy professzionális munkafolyamat részévé válni keresvén útjukat a hazai és nemzetközi táncéletben, legyen az előadói, táncosi illetve alkotói ambíciókkal! A program 2014 Szeptemberétől 2015 Május végéig tart!

Célunk, hogy szakmailag megkérdőjelezhetetlenül magyarországi és nemzetközi színvonalat biztosítsunk, humánus és személyre szabott figyelemmel fiatal táncosoknak, alkotóknak professzionális környezetben. A műhely munka során mély betekintést nyerhetnek a felvételt elnyert művészek a hazai és nemzetközi kortárs tánc világába, meghívott koreográfusok és workshopok által, melynek célja egy egyedülállóan erre a célra fókuszált műhely kialakítása, ahol a művészek egy professzionális együtteshez hasonlóan alkotnak, tanulnak, kollaborálnak, felkészítve őket a jövőjükre, lehetőségeikre. A műhely ezen felül igyekszik biztosítani a művészek folyamatos tájékozódását előadások nézettségével és mentorok részvételével, ezzel is bővítve tudásukat, lehetőségeiket.

A programba folyamatosan új meglátásokkal, mesterekkel és koreográfusokkal ismerkedhetnek meg művészeink, mely egy minél több és változatosabb világ elsajátításához, megismeréshez, eléréséhez ad lehetőséget. Végkifejletként a program 2014-2015 évadjában 4 koreográfia kerül elkészítésre, biztosítván a többszöri bemutatkozási és megmutatkozási lehetőséget, nagy hangsúlyt fektetve a fizikai s előadói egyéniségek fejlesztésére, illetve azok kibontakozására.

A Gangaray Trambulin Kortárs Tánc Műhely 2014-2015 évad (2014. Szeptember- 2015 Május végéig tart, hétfőtől pénteking napi 5 órában), teljes ára 300.000 forint, mely tíz részletben fizetendő.

I. PRÓBATÁNC Május 31.
Napi beosztás:
09.30- 10.00 Regisztráció
10.00 - 11.00 Balett óra Lőrinc Katalinnal
11.45 - 13.15 Modern Tánc Lakatos Jánossal (Lakijani)
13.30 - 15.00 Kortárs Tánc Mádi Lászlóval (KET)

II. PRÓBATÁNC Július 27.
10.00 - 16.00 (Napi beosztás még egyeztetés alatt)
(A próbatáncok egymástól független, nem két fordulós esemény!)

Korhatári megkötés NINCS!
Regisztráció aznap, a fenn látható időpontok előtt egy órával a helyszínen!

Helyszín: Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
Cím: 1027 Budapest, Jurányi u. 1-3. /Műhely Alapítvány, 3. em. Grabó stúdió /

További információért és előzetes regisztrációért ÍRJ a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
Jurányi utca 1-3., Budapest, Hungary, 1027