A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

Workshop és válogatás Palle Granhøj dán koreográfus (Granhøj Dans Aarhus-ban, Dánia www.granhoj.dk ) készülő darabjához FÉRFI TÁNCOSOKNAK ÉNEKTUDÁSSAL VAGY SZÍNÉSZEK/ÉNEKESEKNEK ERŐS TÁNCTUDÁSSAL! A nyitott workshopra a DNA hálózat országaiból várunk jelentkezőket, így Cseh Köztársaság, Szlovákia, Magyarország, Dánia, Lengyelország, Szlovénia, Németország, Litvánia.

A workshop-ra beválogatott jelentkezők ingyen vehetnek részt a két napos munkán. A DNA támogatásával azon résztvevők, akik nem a válogatás helyszínén laknak, szálláshozzájárulást kaphatnak.
Tehát ha valaki vidékről jönne Budapestre a két napra, vagy pl. Szlovákiából jönne át, jelezze, ha igénye van szállás biztosítására!

Palle Granhøj két-napos workshopok dátumai (elég csak az egyik helyszínen jelen lenni a válogatáshoz):

Budapest/ Magyaroszág     2011. December 3-4.
Vilnius/ Litvánia        2012. Január 14-15.
Prague/ Cseh Köztársaság     2012. Január 28-29.

Ezen a workshopon Palle Granhøj az évek során kifejlesztett technikájába enged betekintést “Obstruction technique” néven. Mialatt Palle Granhøj készülő új táncelőadásához keres férfi táncosokat, előadókat a “Men & Mahlter” című koprodukciós bemutatóhoz a DNA és a Granhøj Dans együttműködésében. Énektudás ajánlott.

Az új darab próbái Aarhusban, Dánia lesz 2012. február 13. és március 16. között a Granhøj Dans-nál. Egy rövid szünet után pedig az utolsó próba-fázis május közepétől június elejéig tart. Nagy valószínűséggel a bemutató helyszínén, Ljubljana-ban, Szlovénia, kerül erre sor.
Az új darab támogatója a DNA európai uniós együttműködés (aminek az L1 Egyesület a magyarországi partnerszervezete 2009 óta) és társfinanszírozója a Granhøj Dans (utazási költség, szállás, tiszteletdíj a próbaidőszakra és bemutatóra).

2012 őszén a produkció dániai bemutatója a Granhøj Dans-nál lesz és augusztus 26. és szeptember 9. között láthatják a nézők. 2012-ben az új produkció kisebb turnéra indul és a DNA hálózat országaiban kerül bemutatásra (így az L1danceFest - Budapest, PlArTFORMA - Klaipéda, Small Inventory - Prága, stb.).

A Granhøj Dans a 2012. májusi bemutató után felügyeli és turnéztatja nemzetközi szinten is az elkészült előadást.

A Workshop és próbafolyamat hivatalos nyelve az ANGOL.
A workshop-válogatások után az új előadásban résztvevőket 2012. február 1-éig értesítjük!

Jelentkezés szakmai önéletrajzzal és fotóval az alábbi állomásokra az alábbi határidőkig lehetséges.

Budapest:     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        2011. november 13-áig
Vilnius        Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        2011. december 12-éig
Prague        Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        2012. december 20-áig


www.dna-project.eu