A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

TESTBARÁT TECHNIKA
A tanfolyam során különböző forrásokból (Limon technika, jóga, balett, kontakt tánc, release technika, improvizáció, stb.) származó gyakorlatokon keresztül ismerkedünk a mozgás törvényszerűségeivel. Megtanulunk jobban odafigyelni testünkre, tudatosabbá válunk a tánc alapelveinek – súlyhasználat, lendület, áramlás, irányok, tér, ritmus, koordináció, stb. – működését illetően, felfedezzük testünk veleszületett intelligenciáját, és megtapasztaljuk korábban esetleg nem is ismert képességeinket. A tréning végső fokon önismerethez, kulturált mozgáshoz és elmélyültebb testtudathoz segít bennünket. Célja a test és elme összhangba hozása, és energikus, mégis ellazult, nyitott állapotba való juttatása.

A bemelegítést követően kombinációkat tanulunk, illetve kreatív játékok segítségével az alkotás örömét is megízleljük.

A tanfolyam szerkezete és szemléletmódja lehetővé teszi tapasztaltabbak és kevésbé tapasztaltak részvételét is!

GYERE BÁTRAN, NEM BAJ, HA NINCS MEG A SPÁRGÁD ÉS NEM TUDSZ SPICCEN ÁLLNI. NEM KELL VILÁGKLASSZISNAK LENNED, CSAK FIGYELMESNEK ÉS VÁLLALKOZÓ SZELLEMŰNEK! 

Időpont: 2011. december 27-30., naponta 10:00-12:00
Helyszín: Trafó, 1094 Budapest, Liliom u. 41.
Tanfolyam díja: 1 alkalom: 2.000 Ft.   Bérlet (4 alkalom): 6.400 Ft.

Érdeklődés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tanfolyamvezető: Berger Gyula 1984-től 1992-ig vezette saját modern tánctársulatát a Berger Táncegyüttes-t Budapesten. Ezt követően négy évig az arnhemi Európai Táncművészet Fejlesztési Központban (EDDC) tanult különböző kortárs tánc technikákat és kompozíciót. Hazatérése óta tanfolyamokat vezet és független alkotóként darabokat készít új társulatával, a ZÉRÓ BALETT-tel.