A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

KIK?
Az 1986-os megalapítása óta a Doug Varone and Dancers nemzetközileg elismert tánctársulat az újszerű látásmód, a sokoldalúság és a technikai kiforrottság révén irányítja magára a figyelmet. Az operaházak és a színházak színpadán, vagy a filmvásznon Varone energikus és izgalmas táncai alapvetően hatnak a közönség érzéseire. Az amerikai társulat workshopot tart 2014. április 25-én, pénteken, a Kreatív Kolóniában.

REGISZTRÁCIÓ ÉS KÉRDÉSEK
A kurzus ingyenesen látogatható, előzetes regisztráció szükséges.
Regisztráció e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: (06 1) 201 44 07

dougws1

HOL?
Kreatív Kolónia
1094 Budapest
Liliom utca 43-45. (6. emelet)
www.kreativkolonia.hu

MI?
16:00-17:30 Nyílt óra táncosok számára (maximum 40 fő)
A kurzus szintje: haladó
A kifejezetten technikai, és a mozgásokra alapozott kurzusnak a központjában az emberi mozdulatok állnak. A résztvevők megismerhetik Varone stílusát, a hát és a végtagok használatát, valamint, hogy a lélegzetvételnek, a dinamikának, a lírai mozdulatoknak és az erőnek milyen szerepe van az előadások során.

18:30-20:00 Előadás/Demonstráció
A programot a szakmai közönségen kívül bárki látogathatja.
Az este, melynek Varone a főkoreográfusa, közvetlen bepillantást enged az alkotás folyamatába. A Társulat repertoárjából színpadi fények és jelmezek nélkül előadott részletek illusztrálják Doug Varone előadását arról, hogyan készül a munka az ötlet megszületésétől a mű színpadi megjelenítéséig.

Az együttes fellép a Budapest Táncfesztivál keretein belül:
Doug Varone and Dancers (USA)
Boats Leaving / The Bench Quartet / Rise
április 27. vasárnap, 19.00
április 28. hétfő, 19.00
Művészetek Palotája - Fesztivál Színház