A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

A Nemzeti Táncszínház és az ExperiDance Tánctársulat
Karácsonyi ajándéka

BOLDOGSÁG 69:09

2009. december 28. 15.00 óra  Művészetek Palotája - Fesztivál Színház

Az idén Prima Primissima díjjal kitüntetett Nemzeti Táncszínház az ExperiDance Tánctársulat közreműködésével szeretné megköszönni azt a támogató figyelmet és azt az felé irányuló szeretetet , melynek eredményeképpen a táncszínház idén Magyar Népművészet és Közművelődés kategóriában elnyerte e rangos díjat.

 A Nemzeti Táncszínház szeretné viszonozni ezt a felé kinyilvánított szimpátiát, ezért a köszönet kifejezéseképpen egy ünnepi előadással ajándékozza meg a budapesti nevelőotthonok többszáz növendékét és a budapesti nyugdíjasokat, köztük az Ódry Árpád Színészotthon lakóit.

December 28-án 15:00 órakor az ExperiDance Tánctársulat Boldogság 69:09 című előadásán látják vendégül a meghívottakat a Művészetek Palotája Fesztivál Színházában.

 3
Fotó: Dusa Gábor

Román Sándor tánctársulata számára külön öröm a meghívottak személye, hiszen a darab a 60-as évek fiataljainak, mai nyugdíjasoknak és a mai huszonéveseknek kapcsolatáról szól, a történetmeséléshez felhasználva a 60-as évek slágereit és a mai party zenék világát.

Az előadáson a meghívott fiatalok és szépkorúak találkozhatnak a darabban elhangzó egykori slágerek szerzőivel, előadóival.

A szervezők az előadás szünetében a vendégeket egy pohár italra és egy süteményre látják vendégül. A meghívotti kör szervezésében a vendéglátók segítségére volt a Tisztelet Társaságának budapesti tagozata és a Fővárosi Önkormányzat Ifjúságvédelmi Osztálya.