A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.
Az Artus új előadásán a Farkaskői Barlangok Alkotótelepen dolgozik szeptember elején. A társulat Ulysses című előadását az Egertől 10 kilométerre, Noszvaj déli határában található, sajátos arculatú térben fejezi be. A barlanglakásokban tartott kéthetes munka után az Egri Kis Zsinagógában kerül sor a bemutatóra szeptember 11-én.

barlang_artushoz

Évadnyitó performanszkocsma az Artusban
szeptember 17-én 20h-kor


Az este során Goda Gábor beszámol az Artus ez évi terveiről, majd a társulat a Kérész-Művek sorozat következő részével megnyitja az évadot. Az Artus performerei egyszeri eseménnyel készülnek erre a kötetlen hangulatú performanszkocsma-estre. Az évadnyitóra szeretettel várja nézőiket és kollégáikat az Artus teljes művészi kollektívája, színészek, táncosok, képzőművészek és zenészek.

kakaskakaskakas

KakasKakasKakas

Szeptember 22-én és 23-án újra látható a KakasKakasKakas című előadás. A Stúdióba való eljutást ebben az évadban is megkönnyíti a piros emeletes busz, mely az előadások alkalmával az Erzsébet térről a helyszínre szállítja a nézőket.

Performansz fesztivál Egerben

A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő artAlom élőművészeti fesztiválon is részt vesz Goda Gábor társulata szeptember 27. és 29. között.