A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

2019. március 12. 20:00 óra MU Színház

Női szóló, lecture-performansz, amelyben benyomások, képzelet és emlékek kapcsolódnak össze, eljutva a jelen pillanatáig. Mi az, ami nem látható? Melyik az a pillanat, ahol a jelentés megszületik? Hogyan egészíti ki egymást a szöveg a hang, a kép és az érzet, hogy ezek együtt létrehozzák a jelenséget, amit „élménynek” nevezünk? A narratíva különböző kifejezések által teljesedik ki az előadásban, amely jelen van – vagy nincs jelen.

Biczók Anna – táncos, koreográfus. 2009-ben végzett a Budapest Kortárstánc Főiskolán, azóta független előadóként és alkotóként dolgozik. 2007 és 2010 között Hód Adrienn nevével fémjelzett HODWORKS tagja volt. 2014-ben szerepelt Fülöp László „there’s an elephant in every room” című előadásában mely Lábán-díjban részesült, és akivel előszeretettel dolgozik együtt azóta is. Több ösztöndíj programban is részesült az elmúlt években, a legutóbbi egy három hetes philadelphiai csereprogram volt a Philadelphia Dance Project és a Műhely Alapítvány közös szervezésében 2016-ban.

biczok mu

Biczók Anna: Egy lehetséges jövő előzményei

Előadó: Biczók Anna
Koreográfus-rendező: Biczók Anna
Zene: Varga Vince
Jelmez: Kasza Emese (MEI KAWA)
Fény és technikai konzultáció: Dézsi Kata

Külön köszönet: Fülöp László, Szabó-Székely Ármin
Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, SÍN Kulturális Központ, Varsói Magyar Intézet, Külgazdasági és Külügyminisztérium, Fundacija cialo/umysl, Lengyelországi Magyar Kulturális Évad 2016/17, Centrum Sztuki Wspólczesnej Zamek Ujazdowski, Műhely Alapítvány
Az előadás forgalmazását a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.